Verhalen uit Stein

Datmaaktsteinvoormij.nl is dé plek voor verhalen van inwoners, verenigingen en ondernemers over wat Stein voor hen Stein maakt. De gemeente is trots op alle burgerinitiatieven en betrokken vrijwilligers die daaraan dagelijks hun steentje bijdragen. Het platform zit vol verhalen, die inspireren en het leven in Stein zichtbaar maken.

Deel je verhaal

Datmaaktsteinvoormij.nl is op zoek naar verhalen van inwoners, verenigingen en ondernemers die een kijkje geven in het leven in Stein. Heb je een goed verhaal? Laat het ons weten via communicatie@gemeentestein.nl en dan staat jouw verhaal binnenkort op dit platform.

Deel foto's

De gemeente Stein zoekt altijd naar mooie foto’s van inwoners die Stein in beeld brengen. We zijn nieuwsgierig naar de mooie pareltjes en het natuurschoon in Stein (van historische monumenten tot het mooie rivierpark Maasvallei). Of foto’s van Stein als de plek om te ondernemen (van winkelhart in Stein tot bruggen en de haven). Maar ook het leven in Stein, onze dorpskernen, de mensen en activiteiten leveren vast prachtige foto’s op. Heb jij een mooie foto? Deel die met ons, dan krijgt de foto een plek op onze website, Facebook of de gemeentegids. Stuur je foto's in via communicatie@gemeentestein.nl.

Huisstijl en logo gemeente Stein

De gemeente Stein heeft een eigen huisstijl. Deze zorgt ervoor dat de gemeente duidelijk herkenbaar is als organisatie. De huisstijl is echter van en voor iedereen om te gebruiken om samen de gemeente Stein op de kaart te zetten. We willen de huisstijl van de gemeente graag consequent gebruiken en zichtbaar maken. Daarom is het mogelijk de huisstijl van de gemeente te verwerken in uitingen die je als organisatie of vereniging maakt, bijvoorbeeld een poster of flyer voor een activiteit. Wil je ook een communicatiemiddel in het jasje van de gemeente Stein ontwikkelen? Neem dan contact op met het team communicatie via communicatie@gemeentestein.nl.