Linda geniet in Stein

Lekker eten, drinken en meer

Lekker eten en drinken is de hobby van Linda (blogger van Lekker eten met Linda) en haar man. Daarom hebben ze de traditie om jaarlijks naar een echt goed restaurant te gaan. Dit jaar kozen ze voor Stein. “Een plek waar je fantastisch kunt eten. Het ligt in een prachtige omgeving. Heerlijk om te verkennen met de fiets of te voet, maar het is ook een plek om tot rust te komen”, zo schrijft ze.

Van te gekke biertjes tot luxe dineren

“Stein is een klein, historisch plaatsje in Zuid-Limburg. Direct aan de Maas met Sittard, Maastricht en Valkenburg op steenworp afstand”, schrijft Linda. Met de fiets en met de voet komen ze op verschillende plekken. Zoals bij Brouwerij de Fontein waar het bier “te gek” smaakt. En ze wandelen door het Bunderbos: “Een prachtige tocht langs beekjes, bronnen en watervalletjes. Een echte aanrader”. De eerste dag werd afgesloten met een luxe en gastronomisch diner bij Kasteel Elsloo. Een restaurant dat volgens haar zeker niet op deze lijst mag ontbreken.

Stein verrast

Op de tweede dag vervolgden ze hun tour door Stein met de fiets. Voor een pitstop belandden ze bij Steinerbos, waar kinderen heerlijk kunnen vertoeven. Maar waar je ook goed terecht kunt voor een hapje en een drankje. De dag werd afgesloten bij ijsboerderij Catsop. Hier maken ze zelf ijs van de verse melk van eigen koeien. Stein heeft Linda en haar man verrast. “Het is een goed bewaard geheim in Zuid-Limburg. Een ideale plek als je even weg wilt van de drukte en in alle rust wilt genieten”.

Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Linda en haar man? Neem een kijkje op haar blog en lees haar tips voor eten en drinken in Stein: www.lekkeretenmetlinda.nl/tips-voor-eten-en-drinken-in-stein-zuid-limburg/. Kijk ook op: www.steinstilgenieten.nl/te-doen-in-zuid-limburg/musea-in-stein/.

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen