Dat maakt Stein voor Maikel feestelijk ondernemen

Wonen en ondernemen in Stein

Maikel is een jonge en actieve ondernemer uit Stein. Hij is begonnen met het verhuren van geluid- en lichtinstallaties. Inmiddels organiseert hij feestjes van A tot Z. “Ik vind het belangrijk om iets te betekenen voor Steinse inwoners”.

Ondernemen zit bij Maikel in het bloed. Zijn opa was eigenaar van de videotheek in Stein. Van kleins af aan heeft hij meegeholpen in de winkel. En vond hij het leuk om op feestjes te draaien. “Tijdens mijn studie ben ik begonnen om geluids en lichtinstallaties te verhuren. Later werd dit een evenementenbureau. Nu organiseer ik feestjes van A tot Z”, vertelt Maikel. “Het is een heel divers beroep. En je leert veel mensen en veel andere bedrijven kennen”.

“Stein is een fijne plek om te wonen en werken”

Maikel richt zich met name op Steinse bedrijven. “In de gemeente heb ik te maken met een hoge gunfactor. Dat komt waarschijnlijk omdat ik hier geboren ben en hier mijn zaak heb”, vertelt hij. Stein is voor Maikel de plek om te ondernemen. “Stein is een fijne plek om te wonen en te werken. Ik ben hier opgegroeid en ik ken veel mensen. Ik vind het belangrijk om iets te betekenen voor veel mensen. Maar ook voor de gemeente”. Daarom organiseert hij samen met andere ondernemers een festival voor jong en oud. “Een feest toegankelijk voor iedereen. Het is mooi om jong en oud samen te zien genieten”.

“Ik probeer er een feest van te maken”

De gemeente Stein is een goede plek voor ondernemers. “De bereikbaarheid is heel belangrijk voor een bedrijf. Je rijdt vanuit Stein zo de snelweg op en je kunt vier verschillende richtingen op”. Maar Maikel vindt wel dat er meer te doen mag zijn voor de jeugd. “Daarom probeer ik zo actief mogelijk te zijn om leuke activiteiten te organiseren. Dat maakt Stein voor mij feestelijk ondernemen. Ik probeer overal een feestje van te maken. Ook van het ondernemen”.

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen