Alfa Bier Limburg Trofee

Op zondag 2 juni wordt de Alfa Bier Limburg Trofee verreden. Vanaf ‘s-morgens is in Elsloo een druk wielerprogramma te volgen met onder andere ploegenpresentaties, Dikke Banden Races, een Nieuwelingenwedstrijd én natuurlijk de hoofdwedstrijd: de Alfa Bier Limburg Trofee. Cafe de Dikke Stein in Elsloo is de start- en finishlocatie en hier zullen ook meerdere passages te zien zijn van alle wedstrijden.

Door de zwaarte van het parcours met meer dan 35 venijnige beklimmingen wordt het uiteindelijk een afvalrace. Hierdoor zal ongetwijfeld de meest getalenteerde renner de hoofdprijs in de wacht zal slepen.

Naast de hoofdwedstrijd wordt er een Nieuwelingenwedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd is speciaal jongeren van 15 en 16 jaar oud en vindt plaats in de ochtend. Aanmelden hiervoor kan door een mailtje te sturen naar: stichtingwielerpromotiestein@gmail.com en kost slechts 10,- euro. Ook worden Dikke Banden Races georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën voor 2 tot 12 jarigen. Aanmelden hiervoor kan tot voor de start!

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen