Webinar over Social Media en Gamen

In menig gezin wordt er vrijwel dagelijks over gediscussieerd: social media en gamen. Over weinig dingen lopen de meningen zo erg uiteen als over dit onderwerp. Het wordt gezien als zegen, maar tegelijkertijd als vloek.

Hoe ga je hier als ouder mee om? Om hier een antwoord op te geven, vond op 24 januari het webinar over Social Media en Gamen plaats. Dit webinar was bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van ongeveer 10 t/m 14 jaar, dus ongeveer groep 7 en 8 van de basisschool en het 1e en 2e leerjaar van het Voortgezet Onderwijs. Schoolmaatschappelijk werker Margriet van Kempen (PIW) en preventiewerker Judith van de Nobelen (Mondriaan VZ Preventie) namen de deelnemers op inspirerende wijze mee in de online wereld van kinderen en pubers en gaven praktische tips.

Dit webinar werd georganiseerd door Opgroeienin046.nl. Opgroeienin046.nl is dé plek waar (aanstaande) ouders, verzorgers en jongeren informatie kunnen vinden over opvoed- en opgroeithema’s. Men organiseert regelmatig dit soort webinars.
Heb je dit webinar gemist of was je erbij en wil je het terugkijken? Dat kan op de webinar pagina. Bovendien vind je hier informatie over aankomende webinars.

Webinar over social media en gamen

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen