Nieuw platform voor vrijwilligerswerk & burenhulp

De vraag naar vrijwillige inzet neemt toe. Een helpende hand bieden wordt steeds belangrijker, als vrijwilliger of als goede buur. Hoe inwoners van de Westelijke Mijnstreek dat willen doen, verandert echter. Het bekende, structurele vrijwilligerswerk is niet meer de norm. Ook steeds meer jongeren willen iets voor een ander betekenen, bijvoorbeeld door af en toe hulp te bieden of als vrijwilliger bij een tijdelijk project. Sinds kort wordt vraag en aanbod voor vrijwilligerswerk & buurt- en burenhulp op een vernieuwende manier onder de aandacht gebracht op de website van vrijwilligerswerk in 046.

Heeft u vrije tijd beschikbaar en wilt u graag geregeld iets voor een ander betekenen? Word dan vrijwilliger en draag bij aan iemand anders' geluk en welzijn. Wilt u graag iets betekenen voor de samenleving maar niet verplicht zijn om elke week of maand uw bijdrage te leveren? Dan is het mogelijk om af en toe vrijwilligerswerk te doen. Of wilt u liever iets betekenen voor uw eigen buurt of buurtbewoners? Ook dat is mogelijk.

Op de website van vrijwilligerswerk in 046 kun je ongetwijfeld iets vinden dat past bij jouw interesse en beschikbaarheid.

Vrijwilligerswerk platform

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen