Stein de ideale plek om te ondernemen

Traditioneel met ambitie

Vanwege beperkte uitbouw mogelijkheden in Beek zijn Raymond en Anita Dukers met hun bakkerij in 1997 verhuisd naar Stein. “Stein heeft een goed ondernemersklimaat. Het is een kern waar veel leeft”. Anita Dukers vertelt waarom Stein voor hen de plek om te ondernemen is.

Door Anita word ik rondgeleid door een fijn geurende bakkerij waar met passie hard wordt gewerkt. Dukers dé Bakker staat voor traditioneel met ambitie. “Met een team van 60 mensen proberen we elke dag ons best te doen om de klant tevreden onze winkels te laten verlaten. We werken met een versproduct dat mensen dagelijks nodig hebben. We zorgen elke dag voor een uitgebreid assortiment met onder andere brood, vlaai en taart”.

“Elke dag is een uitdaging”

Werken in een bakkerij is elke dag weer een uitdaging. Elk brood of vlaai wordt nog door bakkershanden gemaakt. “Maar het blijft mensenwerk. En we hebben te maken met allerlei (online) ontwikkelingen waar we onze organisatie in moeten meenemen. Met onze website, webshop en social media spelen we hierop in”. Door de jaren heen is het familiebedrijf enorm gegroeid. Jarenlang heeft de bakkerij in Beek gelegen, maar door beperkte uitbouw mogelijkheden is de bakkerij in 1997 verhuisd naar Stein. “Vanuit Stein bevoorraden we onze eigen zeven winkels en onze overige klanten.”

“Stein is de ideale plek om te ondernemen”

“Stein is een goede en knusse kern. Een kern waar veel leeft”. Voor de brood- en banketbakkerij is Stein de ideale plek om te ondernemen. Stein heeft volgens Anita een goed ondernemersklimaat. Daarnaast is Stein ook logistiek aantrekkelijk. Niet alleen door de ligging aan het knooppunt A2 en A76, maar ook doordat er in Stein genoeg detailhandel is. “Dat zorgt voor veel passerende en doelgerichte klanten”. Anita en haar man Raymond zijn een van de ondernemers die deelnemen aan Open for Business. “Het is een interessante manier om bij elkaar achter de schermen te kijken. Daarnaast is het ook fijn om te kunnen netwerken met lokale ondernemers. Met Open for Business is de gemeente Stein goed op weg”.

Open for Business is de ideale kans om ervaringen te delen en te brainstormen met andere Steinse ondernemers. Weer weten over Open for Business? Kijk dan op: https://www.gemeentestein.nl/open-for-business

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen