Wat maakt Stein voor Cindy Lardinois?

Cindy is koningin van het Steinder Oktoberfest 2022: “Mijn hart ligt in Stein”

In deze rubriek vertelt een trotse inwoner van Stein wie zij is, wat ze doet en waarom het zo mooi wonen en werken is in onze gemeente. Dit keer is het de beurt aan Cindy Lardinois-Op den Camp (40), die dit jaar een bijzondere rol heeft tijdens het Steinder Oktoberfest.

Cindy werkt in het dagelijks leven bij een full service reclameproductiebedrijf, maar heeft in oktober nog een belangrijke taak ernaast; ze is koningin van het negende Oktoberfest in Stein! Een hele eer, zo vindt Cindy. “Ik vind het heel leuk om deel te mogen nemen aan dit festijn voor jong en oud. Dat ik gevraagd ben, zag ik niet helemaal aankomen. Mijn familie en vrienden waren ook verrast; ik ben niet iemand die snel op de voorgrond treedt, maar ik had nu zoiets van: ik doe het gewoon!”

Van een stoet tot een tombola

Als koningin vertegenwoordigt Cindy het Steinder Oktoberfest van 2022. “Er worden ieder jaar een hoop leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan het promoten van dit festijn, de mooie optocht, een geweldig feestweekend met diverse artiesten en een tombola, waar je als koningin een grote rol in speelt. Ik vind het normaal tijdens Oktoberfest al leuk om de optocht te bekijken, dus nu is het extra speciaal.”

Hart verloren aan Stein

Dat Stein zelf iets moois organiseert tijdens de bekende week van Oktoberfest, is voor Cindy een kers op de taart. “Ik ben een vrouw van Stein. Ik ben er opgegroeid en woon er nog steeds. Mijn hart ligt hier, het voelt als mijn veilige thuishaven. Dat vertrouwde gevoel vind ik heel belangrijk. Mij krijg je hier niet zo snel meer weg.”

Genoeg te doen

Waarom Cindy gek is op deze gemeente? “Je kunt hier van alles, maar hebt tegelijkertijd alle voordelen van een dorp. Mijn familie en vrienden zijn in de buurt en verder ligt alles dichtbij. Ik ga graag samen met mijn man en twee zoons naar de film, uiteten, wandelen of naar een Fortuna-wedstrijd. Zelf voetbal ik ook nog af en toe een potje bij de Veterinnen van De Ster. Er is in ieder geval genoeg te doen hier. Kijk maar naar het Steinder Oktoberfest: dat wordt ieder jaar groter en mooier!”

Lees de hele Maaskentjer op onze website.

Cindy Lardinois Maaskentjer okt 2022

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen