Alles draait om de was

Op bezoek bij ondernemers.

De gemeente Stein wil ondernemers kansen bieden en helpen ontwikkelen. Daarvoor is Open for Business gestart. Wethouder Natascha Wingelaar gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers en deelt haar ervaringen.

Het lijkt allemaal best simpel dat wassen. En toch is het een complexe logistieke operatie. Althans bij de klanten waar Nedlin het liefst voor werkt: organisaties waar de was om meer draait dan de was. We namen een kijkje in de keuken of liever het washok van Nedlin.

Wassen op maat

Voor Nedlin is ieder vraagstuk uniek. Standaarden kennen ze niet. Om hun klanten het maatwerk te leveren dat ze verdienen, nemen ze de tijd om elkaar goed te leren kennen. Innovatie zit in hun genen en je treft bij Nedlin de meest intelligente oplossingen aan. De processen zijn zodanig ingericht dat ze samen met hun klanten goedkoper en beter presteren. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Het draait om mensen

Na een interessante presentatie over het bedrijf, werden we rondgeleid en brachten we een bezoek aan de werkvloer. Eigenlijk was iedereen onder de indruk van de innovaties die Nedlin gebruikt. Op het gebied van wassen, duurzaamheid, logistiek (want hoe weet je nu welke handdoek van welk hotel is en hoe komt het ook weer daar terug), maar zeker ook op het gebied van Arbo technische zaken. En ondanks het innovatieve karakter, doe je wanneer je zaken doet met Nedlin geen zaken met systemen maar met mensen. Nedlin beschouwt klanten en medewerkers als lid van hun familie. En dus wordt er voor elkaar gezorgd.

Samen sterk

Stef de Win, directeur van Nedlin is erg enthousiast over het concept ‘Open for Business’. Hij vindt het belangrijk een goede relatie met zowel de gemeente als ook collega-ondernemers te onderhouden. Het delen van ervaringen door ondernemers onder elkaar in een kleinere setting, leidt tot inhoudelijke discussies maar ook tot mooie persoonlijke verhalen.
Als grote werkgever binnen de gemeente Stein neemt Nedlin zijn verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een ondernemend Stein. Zo zijn er inmiddels drie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen gaan bij Nedlin.

Ben jij ook Open for Business?

De gemeente is trots op alle betrokken ondernemers die Stein zo ondernemend maken. We komen graag op bezoek om ondernemers beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Wil je als ondernemer ook je bedrijf presenteren aan de gemeente en andere ondernemers een kijkje in jouw keuken gunnen? Ga voor meer informatie naar: Open for Business en laat het ons weten via ondernemen@gemeentestein.nl.

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen