Samen aan de slag!

Op woensdag 30 september is de klankbordgroep ‘Samen werken aan Mijn Nieuwdorp’ voor het eerst samen gekomen in de Merode.

Bijeenkomst aanpak woningvoorraad


Binnen de landelijke maatregelen is het gelukt om op 1,5 meter van elkaar een succesvolle bijeenkomst te organiseren. Samen met huurders en eigenaren, een afvaardiging van de Huurders Belangen Vereniging, de gemeente Stein en Zaam Wonen zijn er ervaringen gedeeld en wensen uitgesproken voor de wijk Nieuwdorp. Waar, hoeveel en welke woningen zijn er nodig? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst? En wat is er nodig om deze woningen kwalitatief te verbeteren, te verduurzamen en levensloopbestendig te maken? Wat betekent dit voor de woonomgeving (achterpaden, parkeerplaatsen). De komende maanden gaat Zaam Wonen met de klankbordgroep op zoek naar antwoorden. De antwoorden worden vertaald naar een advies met als doel: een gezamenlijk plan voor de wijk!

Lees het verslag en bekijk de presentatie van deze eerste bijeenkomst.

Woon je in de

  • Woeringenstraat
  • Diepenbeekstraat
  • Peldenstraat
  • Damiatestraat
  • Crostolostraat

En heb je zin om mee te denken? Meld je aan via nieuwdorp@zaam-wonen.nl of bel 046 – 420 35 35 en vraag naar Ron van Houten.

Ook een verhaal te vertellen?

Deel hieronder je verhaal met ons!

Verhaal indienen